Zanimljivosti

Otišli na „jedno pivo“, završili 11.000 kilometara dalje

Svašta može da se desi za jedno veče, posebno uz dosta alkohola. Dva prijatelja iz Midlsboroa su, ipak, „šampioni“. Sa nekoliko piva u sebi pomislili su kako suluda ideja da odu na Tajland i nije toliko suluda.

Izlazak na „jedno pivo“ sa društvom, Filipu Bojlu iz Midslboroa nije baš bio najpametniji potez. Naravno, gdje je jedno pivo, tu su i dva, tri, četiri...

Nakon ponoći, Bojl i njegov prijatelj Džejmi Blajt odlučili su da nastave izlazak kod njega kući. Usput su svratili do benzinske pumpe i dopunili zalihe piva.

Dok su sedjeli kod Bojla kući, pričali su o odlasku na Tajland, što, obzirom na njihovo stanje, nije bila suluda ideja.

„Džejmi me pitao da li imam kod sebe pasoš. Prvo sam pomislio da se šali, ali onda me podsjetio da imamo tamo nekoliko naših prijatelja. Bila je to loša ideja u 'pet do dvanaest', koja se odjednom pretvorila u odličnu ideju“, prisjeća se Bojl za list Evening Gazette.

Pokupili su šorceve i majice i otišli na aerodrom u Mančesteru. Poslije 11 sati i jednim presjedanjem u Abu Dabiju zakoračili su na Tajland.

Momci su na Tajlandu nastavili gdje su stali sa pićem u Midslborou, samo u toplijim vremenskim uslovima, neodoljivo podsjećajući na dešavanja u filmovima Mamurluk.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog