Banja Luka

Sajmu za djecu i porodicu u Banja Luci

Ovogodišnji Sajmu za djecu i porodicu održaće se od 16. – 17. maja 2015. godine u Dvorani Borik u Banja Luci.

Sajam za djecu i porodicu 2015 se sastoji iz više tematskih cjelina a to su: izlagački prostor, festivalski program, sportski poligon i kreativni kutak. Sajam će okupiti više od 50 izlagača. Na pozornici u festivalskom program u trajanju od minimum 18 sati će učestvovati više od 300 mališana iz Banjaluke i okoline. 

Na sportskom poligonu škole sporta će predstaviti energiju, igru, koordinaciju i pokrete. Posjetioci će moći uživati u predstavama, koncertima, raznim takmičenjima, edukativnim predavanjima, radionicama. Na kreativnom kutku mališani brojnih vrtića sa svojim vaspitačima će predstaviti šarenilo mašte, ideja i stvaralačkog duha. 

S ciljem socijalizacije djece s nadležnim službama, na Sajmu će učestvovati Policija, Dom zdravlja, Vatrogasna služba. Udruženja koje se bave zaštitom prava djece i porodice davaće savjete i organizovaće predavanja i radionice za roditelje.

Sajam će na jednom mjestu okupiti izlagače i to od dječije hrane, odjeće, obuće, opreme, kozmetike, igračaka, vrtića, škola stranih jezika, izdavačkih kuća, knjižara, pa sve do telekom operatora, apoteka, banaka, dječije štednje, osiguranja, auto-kuća. Jedna široka lepeza promocije potreba za djecu i njihove roditelje, odnosno za cijelu porodicu.

Posjetioci će dobiti brojne poklone, sajamske popuste, snižene upisne članarine za škole stranih jezika, akcijska izdanja dječijih knjiga i mnoštvo drugih poklona.

izvor: Frontal

 

Organizator Sajma je Medija-Plus Group d.o.o. Banja Luka.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog