Zanimljivosti

Evo kako crnogorski Telekom pomaže ugroženima u Nepalu

“Poštovani, da li ova usluga važi ako odlučim da zovem nepalski hotline servis”, ostavio je komentar jedan duhovit korisnik.

Nakon katastrofalnog zemljotresa koji je pogodio Nepal, brojne svjetske kompanije pridružile su se akciji kako bi pomogle ugroženom stanovništvu.

Toj akciji priključio se i Crnogorski Telekom. Ovaj mobilni operater omogućio je svim svojim korisnicima besplatne pozive iz fiksne mreže, kao i besplatne pozive i SMS poruke iz mobilne mreže ka Nepalu. Takođe su besplatni i roming pozivi iz Nepala koji naprave korisnici koji pružaju pomoć na terenu.

Ovu vijest Crnogorski Telekom je podijelio sa svojim korisnicima na Fejsbuku, a njihovi komentari nasmijali su sve koji su naletjeli na ovaj post.

“Hvala vam, uglavnom svi imamo nekoga u Nepalu, ovo će nam puno značiti. Naravno i Nepalcima da ćaskaju sa nama u ovim teškim trenucima”, jedan je od komentara.

“Svaka čast! Nije bilo lako, siguran sam, odreći se svih evra koje su pozivi ka Nepalu vam donosili svih ovih godina! Malo je prevaranata kao što ste vi”, napisao je jedan, očigledno nezadovoljan korisnik.

“Taman da zovnem jednu ribu iz Nepala što sam je upozna u Sutomore 2001″, bio je duhovit drugi komentator.

Pogledajte i ostale zanimljive komentare korisnika:

 

Izvor: ATV
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog