Vijesti

U Gradišci koncert za pomoć tromjesečnom Stefanu

U Gradišci će danas biti održan koncert za pomoć u liječenju tromjesečnog Stefana Samardžije iz ove opštine koji je rođen sa teškom srčanom manom.

Stefan 9. februara ima zakazanu prvu operaciju srca u Londonu koja će koštati više od 130.000 KM, a približno toliki iznos biće potreban i za drugu operaciju nakon koje će, prema prognozi ljekara, moći normalno da živi.

Uz planirana sredstva od Fonda zdravstvenog osiguranja do sada je prikupljeno dovoljno novca za prvu operaciju.

Humanitarnu akciju pod nazivom “Od srca za jedno malo srce” pokrenula je Osnovna škola “Petar Kočić” iz Nove Topole, a uz pomoć Fondacije “Solidarnost” aktiviran je i humanitarni broj 1412 za pomoć Stefanu Samardžiji.

Karte za humanitarni koncert mogu se kupiti u Kulturnom centru, na štandu koji je od juče postavljen u Gradišci i drugim lokacijama navedenim na “Fejsbuk” stranici Udruženja “Svjetlost”.

Na koncertu, koji organizuju Udruženje “Svjetlost”, Fondacija “Solidarnost” i Kulturni centar Gradiška, nastupiće “Pinkove zvezdice” David Radosavljević i Valentina Mec, Hor Osnovne muzičke škole “Branko Smiljanić” Gradiška, Milica Runjo i članovi plesnih klubova “Dens step” iz Gradiške i “Ritam” iz Srpca.

U Kulturnom centru Gradiška u posljednja dva mjeseca organizovano je više od 10 humanitarnih manifestacija za pomoć u liječenju Stefana Samardžije.

Početak koncerta u Kulturnom centru u Gradišci zakazan je za 19.00 časova.

Izvor: ATV
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog