Banja Luka

Ugostiteljska škola: Kabineti očajni, nemaju ni salu za fizičko (FOTO)

Ugostiteljsko-trgovinsko-turistička škola u Banjaluci se već dugo vremena nalazi u veoma lošem stanju, a uslovi u kojima funkcioniše nisu ni u kom pogledu zadovoljavajući. Ni za učenike, ni za nastavni kadar.

Kabineti, klupe i table, kao i sve ostalo u ovoj školi je već odavno dotrajalo, a kao jedino rješenje nameće se izgradnja nove škole. 


Učenicima nije obezbijeđena čak ni fiskulturna sala, pa se časovi fizičkog u zimskom periodu obavljaju u improvizovanom kabinetu, u kome je smješten sto za stoni tenis, pa je ovo jedina aktivnost koju učenici mogu obavljati na času fizičkog vaspitanja. 

Direktor ove škole Boris Spasojević, u kratkoj izjavi za naš portal rekao je da je izgradnja nove škole jedino rješenje koje postoji. 

„ Izgradnja nove škole je jedino rješenje koje vidimo u ovom trenutku, jer se ova škola ne nalazi u dobrom stanju. Već 4-5 godina pokušavamo napraviti fiskulturnu salu, ali zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa, te radove do sada nije bilo moguće kompletirati“, rekao je Spasojević. 

Autor: Stefan Blagić
 
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog