Vijesti

Vukanović na lokalne izbore sa SDS-om

Okušaće se Nebojša Vukanović na još jednim lokalnim izborima. Ovaj put u koaliciji sa SDS – om, a spreman je kaže da podrži i zajedničkog kandidata Saveza za promjene, pa makar to bio i njegov nekada najljući politički protivnik Slavko Vučurević.

U svojoj odluci lider stranke za pravdu i red, ne vidi ništa sporno. Ne vidi ni trebinjski SDS.

“Dobar dio građana kaže Vukan je izdao neke svoje principe i ideale, postao je Bosiću savjetnik.

Trebalo je najbolje da ostavim ćaću i majku u starački dom i negdje se zatvoriti u pećinu dvije godine i hibernirati, prodati svu imovinu i tad bi vjerovatno bio pošten čovjek. Eto, ako sam ja nepošten što pokušavam da radim posao i vratim pare koje sam uložio eto onda stvarno, evo priznajem”, kaže predsjednik Stranke za pravdu i red Nebojša Vukanović.

“Vi znate da je nama top tema borba protiv kriminala i korupcije i ekonomski prosperitet. Gospodin Vukanović ima te ideje kako za ekonomski prosperitet u grani turizma i on je osvjedočeni borac protiv korupcije”, rekao je predsjednik trebinjskog SDS-a Vidomir Begenišić.

Novi Savez na nož je dočekao trebinjski SNSD. Vukanović je kažu današnjim potpisom pokazao da ne drži do prncipa, ali ni do građana Trebinja koje je zavaravao protekla dva izborna ciklusa.

“Kontradiktorno ponašanje godspodina Nebojše Vukanovića koji je eksponent i pulen gospodina Mladena Bosića, a sada neku svoju partiju pokušava da ujedini sa SDS – om. Potpuno nelogično postupanje njegovo”, rekao je predsjednik trebinjskog SNSD-a Luka Petrović.

Građani podijeljeni, ali u jedom se svi slažu – veliko je iznenađenje kažu bilo kad je Nebojša Vukanović otišao u kabinet Mladena Bosića. Biće još veće ako lider stranke za Pravdu i red stane uz aktuelnog gradonačelnika Trebinja i podrži njegovu kandidaturu.

Izvor: ATV
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog