Zanimljivosti

Rakija, cigare, jagnjetina… za dug i zdrav život! (VIDEO)

Kompanija “Vitinka” predstavila u Banjaluci svoju novu reklamu. U komičnom spotu, nastavku kultne reklame sa podrigivanjem, glume Kolja Pejaković, Tarik Filipović i Nemanja Janjičić, a režiju potpisuje Srđan Dragojević

Na konferenciji za novinare u Banjaluci u nedjelju je premijerno prikazana nova TV reklama “Sasvim prirodno” za brend “Vitinka”, kojom je istoimena kompanija otpočela je svoju novu marketinšku kampanju za proljeće 2016. godine.

Scenario potpisuje glumac i scenarista iz Banjaluke Nikola Pejaković, koji tumači i glavnu ulogu u TV spotu, a osim njega u reklami igraju i glumci Tarik Filipović iz Zagreba i Nemanja Janjičić iz Beograda. Režiju za reklamu potpisuje jedan od najpoznatijih filmskih režisera Srđan Dragojević.

Iako je iz kompanije Vitinka navedeno da “sa svojim starim i novim brendovima i u godinama koje dolaze nastavljaju da podržavaju zdrav način života”, u ovoj zabavnoj reklami “promovišu” se i neke, ne baš toliko zdrave, navike naših ljudi. Produkciju potpisuje banjalučka marketinška agencija “Support marketing centar” i produkcija “Biberche” iz Beograda.

Izvor: Banjaluka.com
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog