Zanimljivosti

Frontal mijenja ime u Pozitivni Frontal

Redakcija internet portala „Frontal“ odlučila je da se u potpunosti uskladi sa političkom scenom u Republici Srpskoj, a prvi korak ka sinhronizaciji je, naravno, promjena samog imena iz "Frontal" u "Pozitivni Frontal".

Na pitanje postavljeno u redakciji: „Zašto baš Pozitivni Frontal“, v.d. urednika Stefan Blagić je izjavio:  

„Znate kako, mi smo prvo htjeli da idemo sa imenom „Izvorni Frontal“, ali smo onda smo pri prijavi odnosno registraciji naletjeli na probleme koji su nažalost bili pravno nepremostivi. Zatim smo pokušali sa imenom „Ujedinjeni Frontal“, ali to nije naišlo na dobar odjek u javnosti. Ljudi su jednostavno smatrali da se time gaze svi principi za koje smo se, kao portal zalagali. Pretposljednja solucija nam je bila „Uspješni Frontal“, ali su nam rekli da u Bijeljini odnedavno postoji jedna NVO sa sličnim imenom, koja se bavi uzgojem ljubičica, tratinčica i drugih biljnih kultura širom Semberije. Na kraju smo izabrali Pozitivni Frontal“, ističe Blagić. 

On dodaje i da od sada pa nadalje očekuje ogroman priliv novca iz budžeta Republike Srpske, jer, kako kaže, samo ovo ime na neobjašnjive načine ima skriveni potencijal da privlači ogromne količine novca građana Republike Srpske. 

„Ispostavilo se da je neophodan rebranding našeg portala, te smo nakon dugo razmišljanja, preslušavanja tribina i motivacionih govora, odlučili da naš kurs djelovanja uskladimo sa pamfletizmom, odnosno, kako se to kaže - javnim interesom. Vodimo se krilaticom da je put do budžeta popločan pozitivnim namjerama'', objašnjava Blagić. 

Redakcija portala zaključuje da će se uređivačka politika ubuduće okrenuti pozitivnim vrijednostima, apelima mladim da ostanu ovdje i prihvate svoju sudbinu u Republici Srpskoj. Promovisaće požrtvovanost, obnovu duhovnosti kroz patnju koja je istinska patriotska vrijednost, u duhu pravoslavlja i srpstva, sa 400KM mjesečno – neto. Shodno tome, neistomišljenike će smatrati zlonamjernim ili pak plitkoumnim, koji neopravdano prijete odlaskom, a zapravo svojim prisustvom prljaju Republiku Srpsku, koja inače slovi za najbolje mjesto za život.

Autor: Stefan Blagić
Tekst je satiričnog karaktera

 

 

 

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog