Vijesti

Vasić i Šukalo u Tviter okršaju: Za i protiv prebijanja advokata

Slučaj prebijanja advokata Milana Maleševića u Gradiški tokom policijske racije kao da je probudio političare iz učmalog prepucavanja oko Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, oko popisa ili referenduma.

Tako je Rajko Vasić, član Glavnog odbora SNSD, otvoreno stao na stranu prezimenjaka, direktora Policije RS Gojka Vasića, čije je upozorenje građanima zlokobno zazvučalo.

U raciji građani ima da ćute i da izvršavaju naređenja – kategoričan je bio direktor policije, smatrajući nepotrebnim da objašnjava zašto se racije provode kao da je, u najmanju ruku, u pitanju lov na Hoakina El Čapa Guzmana.

Drugi Vasić objavio je potom na Twitteru: – Advokat. Policaj da ga persira. Da mu tetku prvo nazove i pita kako tetak. Treba otići u neku evropsku pa da vidi šta je policijska država.

Nije dugo čekao na reakciju. – Drug Rajko. Stari saradnik narodne milicije i iz novijeg doba rastjerivač “kopiladi” kako on samo zna… – odgovorio je Adam Šukalo, lider SNS (Stranka Napredna Srpska).

Naravno, Rajka Vasića je teško “preveslati”.

Za tebe imam blaži tretman. Kompenzaciona Racija – oštro je uzvratio Rajko Vasić, nastavivši sa omalovažavanjem. – Mislim da, radi Demokratije, treba da uvedemo institut Zaštitnik Provincijalnih Advokata.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog