Vijesti

Gore biti neće - nezavisna lista u Foči

U predizbornom sivilu istoznačnosti u opštini Foča na ovim izborima izdvaja se nezavisna kandidatska lista "Gore biti neće" koju po riječima Aleksandra Vidojevića, jednog od kandidata na listi, čine mladi ljudi koji do sada nisu imali angažman u politici.

"Zbog skupe i komplikovane procedure registracije nezavisnih lista, na našoj listi nalaze se dva kandidata.Moj kolega Milan i ja želimo iskoristiti znanja i vještine stečene kroz angažman u civilnom društvu kako bi pomogli našoj zajednici i ljudima u Foči. Obojica smo mlađi od 30 godina, pa se smatramo istinskim predstavnicima nove, mlade i nezavisne političke snage", izjavio je za Frontal Vidojević. 

On dodaje da su inspiraciju za naziv Gore biti neće dobili od drugih političkih partija, koje u svojim predizbornim parolama obećavaju med i mlijeko, a umjesto toga dobijamo korupciju i nerad. 

"Nama je preostalo jedino da budemo krajnje iskreni, i poručimo našim biračima: Ako sa nama ne bude bolje, gore biti neće. Mi smo jednini politički subjekt u Foči koji je predstavio i obrazložio program rada, koji se sastoji od 30 stavki iz tri oblasti: ekonomije, društvenih djelatnosti i oblasti zaštite životne sredine. Plan koji ćemo, ako dobijemo povjerenje birača,  sprovesti u Skupštini opštine Foča", ističe VIdojević. 

Autor: Stefan Blagić
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog