Zanimljivosti

Motociklisti prišli bazi "Area 51", dočekali ih naoružani vojnici (VIDEO)

Tražeći avanturu u američkoj državi Nevadi, dvojica motociklista naišli su na "zadnji ulaz" tajne vojne baze koja nosi kolokvijalni naziv Područje 51 (Area 51).

Dva prijatelja su odlučila okušati sreću i približiti se dobro čuvanoj vojnoj bazi, a želja za nezaboravnom avanturom im se ubrzo osmjehnula, naravno - ukoliko su se nadali da će vojnici u njih uperiti oružje.

Nakon što su naišli na znak koji upozorava slučajne prolaznike da se nalaze na zabranjenom području, zaustavlja se bijelo vozilo i iz njega izlaze dva uniformisana muškarca koji su ih primijetili nekoliko trenutaka ranije.

Zabava prestaje kada shvataju da su obojica izvukli oružje, nakon čega jedan počinje da ih pretresa. Uz napomenu da bi mogli dobiti kaznu u iznosu od 750 dolara, vojnici ih puštaju uz riječi "odj*bite odavde".

Područje 51 je stvarna američka baza koja u dokumentima nosi naziv Homey Airport ili Groom Lake. Njena primarna uloga je obavijena velom tajne, mada postoji saglasnost da se u njoj najvjerovatnije vrše pokusi na eksperimentalnim letjelicama i oružju.

 

Izvor: Klix
 
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog