BiH

Pogledajte izgled budućih objekata na Vlašiću (VIDEO)

Na zahtjev kompanije OZON d.d. Travnik, sarajevska firma MAKEA d.o.o uradila je video prezentaciju konceptualnog rješenja novih projekata na planini Vlašić.

Većina zainteresovanih posjetilaca, zaljubljenika u ovu planinu, ali i potencijalnih investitora u ovom videu po prvi put može vidjeti prezentaciju zacrtanih projekata kompanije OZON d.d.

U video prezentaciji kompanije MAKEA d.o.o uključena su njihova idejna rješenja budućeg hotela i restorana „Skakaonica“ sa vidikovcem i šetnicom na Babanovcu, caffe restorani na završnim stanicama ski liftova Babanovac i Markovac, Etno selo Šantić sa kućicama za odmor i vještačkim jezerom, farmom za domaće životinje, igralištem, te još mnoštvom drugih objekata zabavnog i rekreativnog karaktera.

Imajući u vidu trenutnu realizaciju projekta izgradnje fudbalskog stadiona na Babanovcu, te kupovinu novog vertikalnog transporta, ne treba ni sumnjati da će OZON d.d u najskorije vrijeme pristupiti realizaciji i ovih novih projekata, koji će, sa kvalitetnom cjelogodišnjom ponudom, planinu Vlašić vratiti na visoku poziciju turističke ljestvice ovog regiona.

Izvor: Ekapija
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog