Vijesti

Sjednica Vlade Republike Srpske

Vlada Republike Srpske razmatraće danas u Banjaluci Prijedlog zakona o vještacima i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prekršajima Republike Srpske.

Pred ministrima će se naći i Prijedlog strategije razvoja lokalne samouprave u Republici Srpskoj za period 2017-2021. godina, informacija o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sistemu državne pomoći u BiH i informacija o razgovorima u vezi sa trasom auto-puta Sarajevo-Beograd.

Vlada Srpske razmatraće i informaciju o projektovanju, izgradnji i opremanju Medicinskog kampusa, te izvještaj Komiteta za koordinaciju nadzora finansijskog sektora Republike Srpske za 2016. godinu.

Dnevnim redom je predviđeno i razmatranje prijedloga odluke o utvrđivanju uslova za dodjelu koncesije posredstvom pregovaračkog postupka za korišćenje TE "Ugljevik jedan", kao i prijedloga rješenja o davanju saglasnosti na zaključivanje ugovora između Vlade i Uprave za indirektno oporezivanje BiH o osnivanju prava građenja na zemljištu u vlasništvu Srpske u korist Uprave u svrhu izgradnje objekta zajedničkog graničnog prelaza u Bratuncu.



Izvor: Srna
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog