Kultura

Počeo FRESH WAVE: Sjajna žurka na banjalučkom Kastelu (FOTO)

Tokom prve večeri tri bine na Kastelu okupile su ljubitelje elektronske muzike iz svih krajeva BiH, regiona i Evrope, a čast da otvori šesto izdanje festival elektronske muzike FRESH WAVE pripala je rezidentu DJ festival, banjalučanki Jomi Maji.

Shaded, Carlo Lio, Dub Fire i Mladen Tomić su na main bini priredili vrhunsku zabavu, dok je massive bina, posvećena hip-hop-u ugostila nekoliko sjajnih i domaćih, ali i imena iz regiona.MF Police, Smoke Mardeljano, Eufrat i ekipa iz benda Prti Bee Gee, a program je završen setom DJ Doobija.

Priliku da i pred publikom pokaže svoje umijeće i to na Energy bini imao je jedan od pobjednika Freshwave DJ konkursa – Luka Čikić, a nakon njega publici su se predstavili i Edib D, Dee, DJ Fakir, a za sam kraj publika je imala priliku uživati uz Ivana Z, jednog od najangažovanijih i najtraženijih artista u BIH.


Večeras će se sa Kastela čuti i nešto “komercijalniji” zvukovi, na Main bini nastupiće poznati turski DJ i producent Mahmut Orhan, kao i Marko Nastić, Alexander De Funk, Nebs Jack i DJ Inis.

Massive stage će ugostiti Kandžiju i Gole žene, a premijerno u Banjaluku stiže nam i Bvana Herbalajzer, popularni reper iz Beograda.

Energy bina takođe ima sjajan lajnap za večeras - Džona b2b Dave, Shipe, Ilija Đoković, Damir Hoffman, Mancha i Mark Panic.

 

Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog