Muzika i film

Drugo veče Fresh Wave Festival-a

Magija festivlaske večeri se nastavila i drugo veče festivala, Kastel je bio domaćin ljubitelja elektronske muzike i omogućio sjajnu zabavu na sve tri festivalske bine, Main, Energy i Massive.

Glavni krivac za plesanjena Main-u je bio Mahmut Orhan, koji je pokazao zašto je miljenik publike i plesačkim notama zagrijao atmosferu na Kastelu. Simpatičnost mu se pokazivala u svakom pokretu na stage-u kao i u stalnoj komunikaciji sa publikom.  Veče je zatvorio sjajni Marko Nastić, sa kojim su svi gosti festivala rasplesano dočekali zoru na Kastelu.

Energy bina je sinoć bila mjesto koje je vrcalo od energije i ritmova. Ilija Đoković je pokazao zašto je baš on jedan od trenutno najtraženijih izvođača u Srbiji. Nakon njega nastavio je sjajni Damir Hoffman, a čast da zatove Energy binu druge večeri festivala pripala je Mancha i Mark Panic-u.

Massive binu su sinoć branili momci iz Brutal protesta, iza koji su uslijedili Kandžija i Gole žene. Čula se sjana obrada Jay –Z i Alicie Keys, In New York.

Večeras je treće veče festivala, i ljubitelji publike Bang La Decks su zaduženi za zagrijavanje na Main-u, a nakon njih svi sa nestrpljenjem očekujemo James Zabelu.

Massive binu večeras osvajaju Who See, i čitav Kastel će sigurno da da gas.

 

Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog