Vijesti

Gagović: Biću načelnik svih građana Trnova

Prema prvim preliminarnim rezultatima prijevremenih izbora za načelnika Trnova najveći broj glasova osvojio je kandidat SNSD-a Dragomir Gagović koji je osvojio oko 175 glasova više od protivkandidata iz SDS-a Nenada Mišovića.

Odmah po saznanju prvih rezultata sa biračkih pristalice SNSD-ovog kandidata počele su da slave. Za Gagovića ova pobjeda je očekivana.

"Mogu reći da ću od onog momenta kad preuzmem dužnost biti načelnik svih građana, da ću nastojati da popravim te odnose koji inače nisu na nivou i da ću probati da otvorim što više radnih mjesta u proizvodnji", rekao je Gagović.

Gagović je čestitao i protivničkoj strani na korektnosti i istakao da su izbori protekli bez ijednog incidenta i, kako je rekao, u fer i sportskoj borbi.

Pokušali smo doći i do izjave kandidata SDS-a Nenada Mišovića, ali u njegovom štabu nisu bili raspoloženi za izjavu, a našu ekipu su ispratili uz poneku verbalnu prijetnju i izvinjenje Mišovića kad smo izlazili.

Na prijevremenim izborima u Trnovu na četiri redovna biračka mjesta glasalo je 1.103 građanina ili 81,58 odsto, dok je pravo glasanja putem pošte imalo 57 lica.

Utvrđivanje i objavu rezultata Centralna izborna komisija obaviće najkasnije do 4. oktobra.

 

Izvor: RTRS

 

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog