Region

Вучић: Свјетске силе се мијешају у изборе у Републици Српској! (ВИДЕО)

Предсједник Србије Александар Вучић рекао је да ће послије октобарских избора у БиХ изнијети фрапантне доказе о најбруталнијем мијешању појединих западних сила у изборе у Републици Српској.

То њихово мијешање иде до тих граница да амбасадори појединих западних замаља зову људе на листама појединих странака и забрањују им да случајно не смију да промијене страну јер ће у противном одговарати и за злочине које су починили и за оне које нису - рекао је Вучић, обраћајући се у Београду члановима Главног одбора СНС-а чији је предсједник.

Он је нагласио да ће сачекати крај избора и да се Србија неће мијешати у одлуку српског народа у Републици Српској, али да ће послије избора изнијети много доказа.

Овакву књигу ствари имам да се види како то изгледа - каже Вучић.

Говорећи о мијешању појединих западних сила у изборе у Српској, Вучић истиче да су се још и међу Србима нашли они који ће Србију да оптужују за мијешање.

Наши Срби су се нашли да Србији држе придике. Шта ћете. Ваљда сте све разумјели. Прво сам се кисело насмијао, а онда размишљао шта да одговорим на то када су неки рекли како се Србија мијеша у изборе у БиХ - рекао је Вучић.

Он је изразио наду да ће све бити у реду са Републиком Српском и српским народом у БиХ.

Србија је увијек могла све да истрпи и увјерен сам да ће знати да истрпи и истрпиће и овог пута, јер Србији нема ништа прече од српског народа и подршке коју мора да му пружи - нагласио је Вучић.

 

 

Извор: РТРС
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog