Sport

Европска елитна одбојка пред паљанском публиком

Због немогућности да своје утакмице играју у брчанској дворани, екипе „Бимал Јединства“ и „Младости“ из Брчког утакмице у Лиги шампиона за одбојкашице и одбојкаше играће у СПЦ „Пеки“ у Палама.

То ће бити одлична прилика да публика у Палама гледа мечеве у елитном европском првенству за клубове, гдје ће женски клуб „Бимал Јединство“ и мушки клуб „Младост“, оба из Брчког, дочекати своје ривале из Европе.

Прва утакмица на распореду је дуел „Младости“ и бугарског „Нефтохимика 2010“ из Бургаса, у уторак, 9. октобра 2018. године, са почетком у 18:00 часова, док ће одбојкашице „Бимал Јединства“ играти против француског „АСПТТ Мулхауса“, 24. октобра 2018. године у 19:00 часова.

Спортска дворана „Пеки“ је вишенамјенска дворана, чија градња је завршена 2012. године. Капацитет сједећих мјеста на трибинама је 2.360. Дворана је дом ЖОК „Јахорина“, ОК „Јахорина“, КК „Обилић“, као и многих других спортских клубова који овдје раде и тренирају.

Важи за једну од најсавременијих и најбоље опремљених спортских дворана у Босни и Херцеговини.

Однедавно, она је постала дом и мушке и женске одбојкашке репрезентације Србије, чији одбојкаши и одбојкашице се овдје сваке сезоне припремају за нова такмичања.

 

 

Фронтал/Миљан Рашевић

 

 

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog