Republika Srpska

Od aprila 2019. let iz Banjaluke do Berlina

Od aprila sljedeće godine aviokompanija Rajaner uvodi nove letove sa banjalučkog aerodroma.

Građani će od aprila 2019. godine imati mogućnost da lete za berlinski aerodrom Šenefeld, koji predstavlja novu rutu sa banjalučkog aerodroma. Avion će od Banjaluke do Berlina letjeti dva puta sedmično.

Rajaner, evropski avioprevoznik broj jedan, je danas objavio svoj prvi Ljetni Raspored za Banjaluku za 2019-u godinu, sa novom rutom za Berlin Šenefeld, i 4 ljetne rute ukupno, koji će prevesti više od 135 000 korisnika godišnje, preko banjalučkog aerodroma sljedeće godine. Rajaner takođe proslavlja prevoz prvih 10 000 korisnika sa/do banjalučkog aerodroma, otkako su niske cijene letova prvi put stigle u Bosnu i Hercegovinu, u oktobru ove godine.

''Rajaner sa zadovoljstvom objavljuje svoj prvi ljetnji raspored za Banjaluku za 2019. godinu sa četiri ljetne rute, koje uključuju i novu rutu za Berlin sa početkom u aprilu 2019. koji će omogućiti prevoz više od 135.000 korisnika preko banjalučkog aerodroma. Rajaner je takođe presrećan što proslavlja svog 10.000 korisnika otkako je započeo poslovanje u BiH u oktobru ove godine", izjavila je Ivana Hanjs, izvršni direktor Rajanera za prodaju i marketing za Evropu. 

V.d. generalnog direktora Aerodroma Banjaluka, Duško Kovačević, rekao je let za Berlin najljepši poklon za novogodišnje praznike.

„Najljepši poklon za novogodišnje praznike smo dobili od Rajanera, a to je nova linija, odnosno letovi za Berlin. Izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa Rajanerom, a našim putnicima želimo da praznike provedu u najljepšim evropskim gradovima u koje sad mogu brzo stići sa aerodroma Banja Luka“.

 

Frontal
 

 


Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog