Društvo

Акција за породицу Улдријан: Потребна храна и средства за хигијену

Удружења грађана "Култура култури" и „еТрафика.нет" организују хуманитарно вече за помоћ социјално угроженој породици Улдријан из Бањалуке. Заинтересовани могу у недјељу, 30. јуна, у периоду од 18 до 22 часа донијети своје донације у кафић "Smuggler Cocktail and Stuff".

Нагласак је на храни и средствима за хигијену, посебно на сухомеснатим производима, конзервама, супама у кесици и млијечним производима. Спонзор вечери је Бањалучка пивара која учесницима акције донира пиво.

Грозда Улдријан (72) је удовица која живи у Бањалуци са двоје одрасле, физички и психички обољеле дјеце. Укупна примања овог домаћинства су толико мала да не могу измирити све комуналије нити купити потребне лијекове. Ова породица се храни у јавној кухињи, што не погодује сину који је дијабетичар. Грозда такође има здравствених проблема, али није у могућности да се лијечи.

Сви који могу и желе да помогну, могу Грозду Улдријан контактирати на број телефона 065/380-427 или уплатити новац на број рачуна 5620 9981 2997 2559.

 

Фронтал

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog