Vijesti

Načelnik Istočne Ilidže sastao se sa Majklom Marfijem, američkim ambasadorom u BiH (FOTO)

Sa načelnikom Božovićem razgovarao sam danas o njegovom ekonomskom programu i o tome kako SAD mogu podržati razvoj Istočne Ilidže, poručio je Majkl Marfi.

Uprkos tome što je Vlada Republike Srpske prije par dana donijela odluku o prekidu odnosa sa ambasadama Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije, čini se da to nije tako što dokazuju i fotografije.

Naime, ambasador SAD u BiH Majkl Marfi  juče se sastao s načelnikom Istočne Ilidže Marinkom Božovićem.

- Sa načelnikom Božovićem razgovarao sam danas o njegovom ekonomskom programu i o tome kako SAD mogu podržati razvoj Istočne Ilidže. Investicije sa vodećom ulogom privatnog sektora ključne su za otvaranje radnih mjesta, generisanje održivog ekonomskog rasta i pružanje građanima kvaliteta života kakav žele i zaslužuju – naveo je Marfi u objavi.

Podsjećamo, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prije par dana je izjavio da Republika Srpska prekida svaki kontakt sa zaposlenicima američke i britanske ambasade u BiH.

- Mi smo danas na sjednici Vlade RS donijeli odluku da se prekida bilo kakav kontakat sa osobljem britanske i američke ambasade - rekao je Dodik ranije.

 

Izvor: avaz.ba/Frontal
Foto: Fejsbuk/ Marinko Božović

 

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog