Politika

Poslanik Radislav Dončić napustio PDP

Radislav Dončić, poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, napustio je ovu stranku, i svoj dalji politički anganžman nastaviće u Narodnom frontu Jelene Trivić.

Dončić je na svom Fejsbuk profilu napisao da mu je to jedna od najtežih odluka u životu te da PDP napušta poslije 23 godine provedene u toj partiji.

"PDP je partija kojoj sam bio predan i uz koju sam radio i djelovao kako za dobrobit grada iz kojeg dolazim, tako i Republike Srpske. Međutim, dešavanja od juče i ona od prethodnih mjeseci su me navela na to da svoj politički rad nastavim u drugoj partiji. PDP smatram istinskom opozicionom partijom ali se na ovom putu po malo izgubio. Javnosti je jasno na šta mislim, tako da neću dalje. Svoj dalji politički rad nastavljam u Narodnom frontu Jelene Trivić, za koju smatram da je na pravom putu, odnosno, istom onom kojem i ja težim –istinska borba protiv režima", napisao je Dončić na svom Fejsbuk profilu.



On je naveo i da ne želi nikakve kompromise sa režimom kojem je "draži Milanović od Vučića, koji je ogrezao u korupciji, koji je Republiku Srpsku pretvorio u partiju, a sve one koji nisu za SNSD, primorao da napuste Srpske", zaključivši da nema nikakvog kompromisa sa takvim ljudima.

 

Izvor: nezavisne.com 
FOTO: MILAN PILIPOVIĆ/RAS SRBIJA 

 

 

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog