Tviterizacija RS

#Tvitomanija – Regionalna konferencija o društvenim mrežama

Najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama #Tvitomanija održaće se od 8. do 12. maja ove godine u Novom Vinodolskom.

Tvitomanija će okupiti oko hiljadu korisnika popularnih društvenih mreža Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, Foursquare, Pinterest, Tumblr iz svih ex-YU zemalja. Kako organizaotri navode, upravo su društvene mreže izjednačile anonimuse sa poznatim ličnostima, preduzetnike i korporacije, narod i političare i upravo one osiguravaju dvosmjernu komunikaciju među njima.

A poznatih na Tvitomaniji neće nedostajati. Neki od učesnika progarama koji će govoriti na teme: Mediji na društvenim mrežama, Državna uprava na Tviteru, Javne ličnosti na društvenim mrežama, Društvene mreže u funkciji (re)integracije regiona i drugim su i Nina Badrić, Zoran Šprajc, Ivan Tasovac, Zoran Stanojević , Miloš Čirić, Marko Rakar, Željko Joksimović i mnogi drugi.

Organizaotri Tvitomanije na čelu sa Zoranom Torbicom su ove godine „u slobodnom duhu Interneta, sa željom da se znanje nesebično dijeli, a zahvaljujući saradnji sa sponzorima Tvitomanije,“ omogućili da kotizacije budu besplatne.

Više informaija o Tvitomaniji možete prnaći na tvitomanija.me

#TviterizacijaRS

Jedna od misija Frontala je da popularizuje društvene mreže u Republici Srpskoj. Prvi smo od medija u RS incirali upotrebu Tvitera u komunikaciji sa posjetiocima i svojim angažmanom privukli određeni broj novih članova na ovu društvenu mrežu. Naše aktivnosti su primjećene i u regiji, pa s ponosom možemo da istanemo da smo jedan od medijskih pokrovitelja #Tvitomanija 2013.

(Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog