Vijesti

Banjalučka filharmonija: Naša draga i poštovana publiko

Zbog neizmirenih finansijskih obaveza za sjajno održani koncert Banjalučke filharmonije pred prepunom koncertnom salom banskog dvora u Banjoj Luci još u decembru mjesecu 2013. godine, a samim tim i zbog neizvjesnog izmirenja finansijskih sredstava za predstojeći novogodišnji koncert od strane Ministarstva prosvjete i kulture, uprava Banjalučke filharmonije je sa žaljenjem odlučila da otkaže novogodišnji koncert 14.01.2014. godine.

Ovaj koncert za Banjalučku filharmoniju predstavlja priliku da građanima širom Republike Srpske poželimo najljepše muzičke želje i potrebu da našu filharmoniju pridruži filharmonijama širom svijeta koje održavaju novogodišnje koncerte.

Ovom prilikom želimo i da se zahvalimo kabinetu predsjednika Republike Srpske, Narodnoj skupštini Republike Srpske i gradu Banja Luci, koji snažno podržavaju naš rad.

Ta podrška se mogla i vidjeti na djelu:

Banjalučka filharmonija je održala sjajan koncert u organizaciji Narodne skupštine Republike Srpske i kabineta predsjednika Republike Srpske 11.01.2014. godine u sali Narodne skupštine Republike Srbije sa direktnim televizijskim prenosom od strane javnog servisa RTRS. Očekujemo da će resorno ministarstvo prepoznati potrebu za kulturnim manifestacijama poput novogodišnjeg koncerta Banjalučke filharmonije, te da će u budućnosti podrška biti adekvatna.

Uprava Banjalučke filharmonije

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog