Vijesti

Vučurević: Ostajem na listi i narod će moći da glasa za mene!

Gradonačelnik Trebinja i nosilac liste PDP-a u izbornoj jedinici devet, Slavko Vučurević, održao je danas vanrednu konferenciju za medije, na kojoj je rekao da je odluka CIK-a o njegovom izbacivanju sa kandidatske liste još jedan pravni akt nasilja koji provodi SNSD.

„Radi se o klasičnom instrumentalizovanju određenih institucija sistema na način da se izvrši obračun i iz izbornog procesa odstrane oni koji smetaju Miloradu Dodiku. Odluka je donesena na osnovu montiranog materijala i to nije u redu“, rekao je Vučurević i dodao da je ovo samo još jedan od ataka na trebinjsku vlast.

„Očigledno smo kost u grlu SNSD-u i to zbog toga što se borimo da više novca od HET-a ostaje u Trebinju, a da ne ide u Laktaše“, istakao je Vučurević.

On je naglasio da će iskoristiti sva pravna sredstva da obori odluku CIK BiH.

„Moje ime će i dalje ostati na listama i narod će moći da glasa za mene, a ukoliko Apelacioni sud kao krajnja instanca odluči da je CIK BiH u pravu, oduzeće mi mandat. Ja ću se i dalje pojavljivati na stranačkim skupovima, jer mi nikakva zabrana nije izrečena“, rekao je Vučurević i obrazložio da je na stranačkom skupu u Gacku samo prepričao vic o Željki Cvijanović koji je čuo od simpatizra SNSD-a, a da na predizbornom mitingu Saveza za promjene u Trebinju nijednom rječju nije pozivao na uvrede.

Izvor: Mojahercegovina.com
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog