Zanimljivosti

Pogledajte snimak desetogodišnjeg Vučića iz 1980. godine (VIDEO)

Radio - televizija Srbije je u okviru emisije "Trezor" emitovala snimak iz 1980. godine sa manifestacije "Radost Evrope", kada je, igrom slučaja, izjavu za tu televiziju dao današnji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, tada desetogodišnjak.

Vučić je govorio o utakmici koja je odigrana u okviru manifestacije "Radost Evrope" sa drugarima iz inostranstva, ali i o dječaku iz Austrije koga je te 1980. godine ugostio u svom domu, piše Blic.

Naime, u okviru manifestacije djeca koja su došla u Srbiju boravila su kod beogradskih osnovaca. Današnji predsjednik Srbije tada je u dom primio dječaka iz Austrije po imenu Leopold Višer.

"On se dosta interesovao za sport, naročito za učešće 'Crvene zvezde' u evropskom kupovima jer je tada Zvezda igrala zaista odlično. Na njihovu želju mi smo ovde odigrali jednu prijateljsku utakmicu, i mi smo pobedili, ali bez obzira na naše radovanje i njihovo tugovanje mi smo ostali pravi prijatelji čija prijateljstva niko neće moći da izbriše. On se zvao Leopold Višer a nadimak mu je bio Poldi", ispričao je tada 10-godišnji Vučić.

 

Izovr. blic.rs
Twitter
Anketa

Koliko je iskrena podrška Aleksandra Vučića Republici Srpskoj?

Rezultati ankete
Blog