Društvo

Рекордна пљенидба дроге у Херцеговини

ТРЕБИЊЕ - Требињска полиција заплијенила је у мјесту Месари 6,164 килограма марихуане, шест стабљика индијске конопље и друге предмете који се могу довести у везу са неовлаштеном производњом и трговином опојним дрогама.


Начелник Криминалистичке полиције Центра јавне безбједности Требиње Сладо Нинковић рекао је да је ријеч о највећој пљенидби дроге на подручју источне Херцеговине од почетка године.

Он је навео да је дрога пронађена током претреса куће, помоћних објеката и окућнице, који су власништво М.П. /41/ кога су ухапсили припадници МУП-а Кантона Сарајево и предали га колегама у ЦЈБ Требиње.

Осумњичени М.П. је послије криминалистичке обраде предат Окружном тужилаштву Требиње уз извјештај о неовлаштеној производњи и трговини опојним дрогама.

Према незваничним сазнањима, ријеч је о Милану Поповићу.

Нинковић је подсјетио да су припадници Полицијске управе Груде пронашли 5,4 килограма сканка у путничком моторном возилу којим је управљао Требињац чији су иницијали М.А.

Он је напоменуо да је требињска полиција, на захтјев Полицијске управе Груде и Основног суда Требиње, претресла кућу коју користи ово лице и том приликом је пронашла предмет звани "коцка", који служи за скидање електронске заштите приликом крађе путничких моторних возила.

Према незваничним сазнањима, ријеч је о Миодрагу Атељевићу.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog