Politika

Ђукановић: Опозициону коалицију ''склепао'' Тадић

ПОДГОРИЦА - Лидер Демократске партије социјалиста Црне Горе /ДПС/ Мило Ђукановић сматра да циљ опозиционе коалиције, састављене у кабинету једног од савјетника предсједника Србије, није само рушење ДПС-а, већ и преиспитивање црногорске независности.


"Они су коалиција која је склепана у кабинету једног савјетника предсједника Србије, чији је циљ да покушају са сруше ДПС. Иако то данас не кажу, њихов циљ је да доведу до преиспитивања црногорске независности", рекао је Ђукановић на промотивном скупу у Голубовцима код Подгорице.

Наводећи да су сви досадашњи потези опозиције били такви да им се не може вјеровати, Ђукановић их је оптужио да своју шансу траже у изазивању хаоса у и да њихов интерес није боља Црна Гора, већ да по сваку цијену дођу до власти.

"Све што су до сада радили - радили су да Црне Горе не буде. Због тога су и сада, по инструкцијама са београдске адресе, потпомогнути новцем и једном маркетиншком агенцијом, на истом задатку рушење Црне Горе. То им нећемо дозволити", рекао је Ђукановић.


Он је поручио да ДПС није против формирања нових општина, па и оне у Зети, ако је тај пројекат економски одржив.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog