Vijesti

(Ne)pristojna ponuda Rajku Dukiću

Slobodan Vasiljević, čovjek koji mjesecima ukazuje na kriminalne radnje prvog čovjeka kompanije "Boksit" Rajka Dukića, danas je poslao otvoreno pismo kao odgovor Dukiću na izjavu da je spreman dati 50 hiljada KM ako neko dokaže njegove kriminalne radnje. U ovom pismu Vasiljević predlaže zajedničko poligrafsko testiranje u cilju rasvjetljavanja nedavnih "sumnjivih" događaja u opštini Milići. Pismo prenosimo u cjelini:

"Dukiću, odmah da se dogovorimo da nije potrebno da isplaćujes navedeni iznos od 50 hiljada KM jer ja ne želim da isti otimaš od radnika kompanije "Boksit" koji su i do sada plaćali sve tvoje sulude egzibicije. Ja ne želim da uzimam od usta njihove djece...Dovoljno im otimaš ti svakog mjeseca...Ako budeš već toliko insistirao, evo ja javno obećavam da ću sav iznos uplatiti porodici poginulog rudara u jami čija je smrt zataškana...

Ono što želim je da te ovim putem javno pozovem na poligrafsko testiranje kojem ćemo se podvrgnuti i ti i ja, s tim što ćes ti odgovoriti na samo četiri pitanja, a mene pitaj šta god želiš... Ja se ne "bojim struje" kao tvoj saradnik Momir Lazarević, kada mu je ponuđeno poligrafsko testiranje na okolnosti njegove uloge u pokušaju ubistva Mladena Mimića.

-Pitanja Dukicu za 50 hiljada KM:

1. Da li si ti naručio ubistvo Mladena Mimića?

2. Da li znaš ko je izvršilac ovog zločina?

3. Da li si ti lično brutalno pretukao trudnu Zoricu Marinković? 

4. Da li si ti lično pretukao Jelenu Simić? 

Kad budeš spreman Dukiću, ti mi javi.Vjerujem da kao društveno odgovoran čovjek želiš isto kao i ja, da se ova krivična djela rasvijetle što prije, a počinioci privedu pravdi."

Autor: Frontal
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog