Srđan Puhalo

Док чекамо Турке?

Ових дана се подигла српска аналитичарска и новинарска "кука и мотика" у одбрану од успостављања нове Отоманске империје. У деведесетим годинама спасавали смо "успавани" свијет од Новог свјетског поретка и Америке, Ватикана и масона, а данас је нови непријатељ на видику: Турска и њене освајачке амбиције.


Говор Турског министра у Сарајеву је код мене пробудио колективно несвјесно. Јавише ми се слике свих мојих потлачених предака, који су патили под "јармом" Отоманске империје, који су отишли да живе у Калиновик, јер нису хтјели да изневјере свој народ, вјеру и себе. Истина, било је у нашој фамилији, и оних грађански орјентисаних, који су зарад останка у градовима, пореских олакшица и слабог Супер Ега, примили ислам. Од тада више с њима не причамо, нити нам могу бити пријатељи на Фејсбуку.

И док сам ја био с прецима у колективном несвјесном, у мом организму дошло је до ћелијског претумбавања, што је у складу с теоријом наше "угледне" биолошкиње, Биљане Плавшић, и почех да личим на Срђу Злопоглеђу. У глави ми се разбистри, рука ми тражи копље, осјетих се морално супериорним. Тада сватих да је све тако једноставно, или си с нама или си издајник.

Док чекамо да Турци прегазе Грчку, Бугарску и Македонију, не смијемо се опустити. Треба одмах основати Удружење курдско-српског пријатељства и Српско-јерменску алијансу и тако подривати Отоманску империју изнутра. Истовремено, требамо поправити односе с Њемачком да нам њихови Турци, потпомогнути Хрватима, од Окучана и Брода , не "ударе" с леђа.

Не смијемо заборавити ни савјете нашег традиционалног кинеског пријатеља Лао Цеа и настојати непријатеља упознати изнутра, тако што ћемо чартер летом послати наше уходе из јединице "Косанчић Иван" у: Истамбул, Анкару, Анталију, Алању, Бодрум и Кушадаси. Наравно, ал инклузив.

Новог Кнеза Лазара, Обилића и Југовиће ће пронаћи историја, судбина или Бог, али Косовку дјевојку би требали потражити кроз такмичење слично оном преживљавању на острву (Сурвајвор).

Ево, њезиног профила.

Осим физичке љепоте (90-60-90) и дуге косе, Косовка дјевојка, мора бити неудата, али да вјерује у љубав на први поглед. Она је раноранилац и може добро да понесе "бијела хљеба и румена вина". Има основна знања из прве помоћи и није јој мука када види крв, сломљена ребра и бијелу џигерицу. Осим тога она мора да буде саосјећајна, како би могла да саслуша последње жеље многих рањеника.

Тежак избор зар не?

 

Komentari
Twitter
Anketa

Koji vam je spomenik Tvrtku Prvom Kotromaniću ljepši, u Banjaluci ili u Sarajevu?

Rezultati ankete
Blog