Sport

НБА-Гости славили

САД - Три гостујућа тима славила су у ноћашњим дуелима НБА тимова, док је једину домаћу побједу остварила Јута, побједом над Њујорк резултатом 112:104, уз 24 поена и 13 асистенција најбољег играча Јуте, Дерона Вилијамса.

Мемфис је нанио Голден Стејту пети пораз заредом, захваљујући О Џеј Меју, који је постигао 24 поена и имао 10 асистенција. Марко Јарић је у дресу Мемфиса постигао 5 поена и 4 скока , док је Миличић имао три скока.
Орландо је у Мајамију покварио вече у част повлачења из употребе дреса легенде Хита Алонза Морнинга, побједом од 101:95. Најзаслужнији за побједу Орланда били су Двајт Хауард који је имао учинак од 22 поена и 18 скокова, чиме је постао најмлађи играч у НБА који је стигао до 5.000 скокова, и Рашар Луис, који је постигао 21 поен, укључујући и важну тројку минут и по прије краја меча. Мајамију нису помогла ни поена Двејна Вејда 42.
Милвоки је прекинуо низ од пет узастопних пораза, побиједивши у гостима Њу Џерси 107:78, а главни егзекутор био је Ричард Џеферсон, који је свом бившем клубу испоручио 29 поена и 10 скоова.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog