Republika Srpska

Извучени добитници наградне игре Хипо банке

БАЊА ЛУКА - Хипо Алпе-Адриа-Банка а.д. Бања Лука извукла је 33 срећна добитника* своје наградне игре Шоп вин го (Shop Win Go) која је организована у сарадњи са Висом с циљем да се додатно промовише плаћање роба и услуга путем платних картица: Хипо Виса револвинг, Хипо Виса класик и Хипо Виса електрон.


Сви корисници Хипо платних картица имали су право да у периоду између 01.06. и 31.07. 2009. године, до када је трајала наградна игра, активно учествују тако што су на продајним мјестима (ПОС терминалима) у земљи и иностранству остварили двије трансакције од по минимално 10 КМ те тако стекли право да учествују у извлачењу бројних награда, између осталих и три највредније, укупне вриједности близу петнаест хиљада КМ.

Прву награду, путовање у Лондон за двије особе и џепарцем од 2.000 КМ уплаћеним на поклон картицу Хипо банке , освојила је Алиона Сарић из Брода.
Другу награду ЛЦД ТВ вриједности 1.500 КМ освојио је Јовица Радојчић из Добоја. Трећа награда, дигитална фотоапарат вриједности 1.000 КМ отишла је у руке Петра Солеше из Бање Луке.

Такође, поред три добитника главних награда, извучено је и 30 добитника награда из промотивног програма Хипо банке. Извлачење награда обављено је 10. августа 2009. у сједишту Хипо банке у Бањој Луци.

„Овом наградном игром жељели смо да наградимо вјерне клијенте који интезивно користе наше картице као сигуран и најфункционалнији облик плаћања, а с друге стране да подстакнемо и друге клијенте да више користе платне картице. Резулат ове наградне игре је повећање укупног промета по нашим платним картицама за око 14%", каже Љиљана Крсман, водитељ Одјела за пословање са становништвом Хипо Алпе-Адриа-Банка а.д. Бања Лука.

Сестринска Хипо Алпе-Адриа-Банка д.д. Мостар организовала је исту наградну игру за своје клијенте са простора ФБиХ.

Банка и даље планира да вјерност корисника Хипо картица награђује кроз различите видове наградних игара и поклон акција.

*Имена свих извучених добитника биће објављена 12. августа на званичној wеб страници Хипо банке Бања Лука (www.hypo-alpe-adria.rs.ba).

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog