Nauka

Пирамида испод чудесне планине Ртањ?

БЕОГРАД - Центар за истраживање и екологију из Београда затражио је од Владе Србије да му се омогући формирање истраживачког центра на планини Ртањ, јер географска и магнетна мјерењима указују да се испод ње крије пирамида.


Уколико држава дозволи, летеће кугле, невидљивост авиона на радару док надлијећу Ртањ, јединствене биљке, бројна јонизујућа и електромагнетна зрачења, а нарочито правилан пирамидални облик планине коначно би могли бити научно објашњени.

Предсједник општине Бољевац Небојша Марјановић рекао је да су стручњаци овог центра у разговору са њим изнијели научну основу да се испод Ртња крије пирамида и да је ова мистична планина по свом облику и дејству јединствена у свијету, јавили су српски медији.

"Кажу да Ртањ има специфичне електромагнетне таласе који имају геопатолошки утицај на људски организам. Поднели су захтев надлежном Министарству да планину `загребу`, односно да на неколико места обаве ископавање. Очекују да ће пронаћи грађевине и подземне ходнике", објашњава Марјановић.

Екипа Центра за истраживање открила је да Ртањ лежи на три велике подземне ријеке, које су на дубини већој од 100 метара, а према досадашњим испитивањима, велика је вјероватноћа да људска цивилизација потиче из Србије, баш са овог мјеста.

Марјановић наводи да се на самом врху Ртња, на 1 565 метара надморске висине, налази необична рупа, која је највероватније један од излаза из пирамиде.

Он је рекао да је лично видио огромну светлећу лопту окружену дисковима како лети потпуно неуједначено, а која је мијењала брзину, правац и смјер на јединствен, неописив начин.

Марјановић је истакао да је још Артур Кларк, аутор романа "Одисеја у свемиру 2010" написао да Ртањ није планина, већ да се испод крије пирамида, најстарија творевина цивилизације.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog