Društvo

Инглиш у Фочи

САРАЈЕВО - Амерички амбасадор у БиХ Чарлс Инглиш данас ће боравити у Фочи, гдје ће посјетити Основну школу "Веселин Маслеша", у којој је у току реновирање, које обављају инжењери Оружаних снага БиХ и САД.


Из Амбасаде САД је саопштено да ће са Инглишем школу посјетити и начелник Заједничког штаба Оружаних снага БиХ генерал-пуковник Миладин Милојчић и начелник општине Фоча Здравко Крсмановић.

Након обиласка школе, које је предвиђено за 9.05 часова, у 9.25. часова Инглиш, Милојчић и Крсмановић обратиће се медијима.

У саопштењу се подсјећа да инжењери из САД већ другу годину заједно са колегама из Оружаних снага БиХ раде на пројекту хуманитарне помоћи у склопу којег ће бити реновирана унутрашњост Основне школе у Фочи.

"Овај пројекат, креиран да обезбиједи неопходну помоћ заједницама широм БиХ, дио је програма хуманитарне помоћи Канцеларије за сарадњу у области одбране Амбасаде САД у БиХ", додаје се у саопштењу.

Из Амбасаде САД наводе да је током првог дијела пројекта реновиран вањски дио школске зграде, да је новчана средства обезбиједила Европска команда Оружаних снага САД, а да су радове изводиле домаће компаније.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog