Srđan Puhalo

Srđan Puhalo je rođen 1972. godine u Foči, jer u Kalinoviku nije bilo porodilišta.Odrastao je u Kalinoviku uz pomoć roditelja, mnogobrojne familije i "Politikinog zabavnika". Čuvajući krave kod babe Radojke shvatio je da je život veoma težak, pogotovo u Kalinoviku. Do četrnaeste godine bio je učesnik dvije omladinske radne akcije, posjetio koncentracione logore Jasenovac i redovno se takmičio u "Titovim stazama revolucije", što je ostavilo neizmjerni trag na njegovoj krhkoj ličnosti. Srednju školu završio je u Sarajevu, a psihologiju je diplomirao u Beogradu. Iluzije je izgubio prilično rano, a nevinost dosta kasno. Preživio je dva rata, kao i veliku inflaciju u Srbiji, a onda je došao da živi u Banjaluku. Magistrirao je psihologiju u Banjaluci, a doktorirao u Sarajevu. Dobar je otac dvoje djece, a loš muž jedne žene. Nije nosilac nijednog ordena, ali zato ga krase mnogi epiteti kao što su soroševac, nevladinac, strani plaćenik, antisrbin, autošovinista, Bakirov Srbin. Mašta da postane profesor na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Ima mnogo problema sa pravopisom, stranim jezicima, potencijom i holesterolom.

Srđan Puhalo

I mi konje za Geteborg imamo

Da li znate ko je Marija Zadravec?

Ako je vjerovati domaćim medijima, Marija je hrvatska reprezentativka u Evropskom prvenstvu u seksu, tačnije u kombinovanom seksu. Prvenstvo se održava u Geteborgu, trajaće dva mjeseca u nekoliko kategorija zavođenje, masaža, oralni seks, penetracija, izdržljivost, kreativnost.

Dok čitam ovu vijest svašta mi pada na pamet ali što se tiče takmičarskih disciplina one se nimalo ne razlikuju od domaće politike. Rezultati su takođe slični, neki maksimalno uživaju, a nekima nije ni do čega.

Ako ovo liči na domaću politiku, a liči, možete li zamisliti kakvu reprezentaciju Republike Srpske možemo poslati na ovo takmičenje.

Pođimo redom.

Zavođenje je sposobnost poticanja osobe da izvrši određenu radnju ili učestvuje u određenom ponašanju. Stoga je zavođenje povezano s uvjeravanjem. U toj discipline je nenadmašan član SDP BiH Vojin Mijatović koji je uspio dijasporu  uvjeriti da glasaju za SDP BiH i nikoga drugog.

Masaža je glavni adut Nedeljka Čubrilovića, jer kad on uzme riječ to traje, traje i traje, ali hajde što traje nego što niko ne konta šta je kazao. Nakon takve masaže sve zaboravite, pa i da imate stan u Beogradu.

Što se tiče oralnog seksa tu je konkurencija velika, ali ovdje dolazi do svjesne autocenzure ili bolje reći samokontrole,  jer nisam lud da plaćam kazne za uvredu ili klevetu.

Kada govorimo o penetraciji nema većeg mahera od Nenada Stevandića i njegove Ujedinjene Srpske. Njegove kadrove krasi moralna superiornost, u šta smo se mogli uvjeriti tokom pandemijskih tendera, ali i renesansne ličnosti pa ista osoba može biti i ministrica obrazovanja, a potom direktorica Aerodroma u Laktašima.

Izdržljivost je karakteristika SNSD koji od 2006. godine na vlasti i ne misli da odlazi sa nje. Naravno, simbol te izdržljivosti je Milorad Dodik i niko više.

Simbol kreativnosti je Nanad Nešić prvi čovjek DNS-a, koji svoju politiku bazira na kvantnoj fizici, što znači da je istovremeno vlast, opozicija i treći put. Njegova predizborna kampanja je vrhunac kreativnosti i mi u Republici Srpskoj nemamo boljega.

Šta reći na kraju?

Ovakva reprezentacija bi sjebala konkurenciju u Geteborgu i zamislite kakav bi veličenstven doček bio na Trgu Krajine za naše pobjednike.

Kakva bi to bila sabornost.  

 

Preuzeto sa blogger.ba

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog