Srđan Puhalo

Srđan Puhalo je rođen 1972. godine u Foči, jer u Kalinoviku nije bilo porodilišta.Odrastao je u Kalinoviku uz pomoć roditelja, mnogobrojne familije i "Politikinog zabavnika". Čuvajući krave kod babe Radojke shvatio je da je život veoma težak, pogotovo u Kalinoviku. Do četrnaeste godine bio je učesnik dvije omladinske radne akcije, posjetio koncentracione logore Jasenovac i redovno se takmičio u "Titovim stazama revolucije", što je ostavilo neizmjerni trag na njegovoj krhkoj ličnosti. Srednju školu završio je u Sarajevu, a psihologiju je diplomirao u Beogradu. Iluzije je izgubio prilično rano, a nevinost dosta kasno. Preživio je dva rata, kao i veliku inflaciju u Srbiji, a onda je došao da živi u Banjaluku. Magistrirao je psihologiju u Banjaluci, a doktorirao u Sarajevu. Dobar je otac dvoje djece, a loš muž jedne žene. Nije nosilac nijednog ordena, ali zato ga krase mnogi epiteti kao što su soroševac, nevladinac, strani plaćenik, antisrbin, autošovinista, Bakirov Srbin. Mašta da postane profesor na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Ima mnogo problema sa pravopisom, stranim jezicima, potencijom i holesterolom.

Srđan Puhalo

Amidžić šou

Juče je Srđan Amidžić, generalni sekretar SNSD-a, otkrio pakleni plan opozicije u Republici Srpskoj i Bošnjaka za predstojeće lokalne izbore. Plan je da se na izbore ide po nametnutom zakonu Kristijana Šmita i tako eleiminiše „principijelni“ SNSD i druge privjesak partije SNSD-a.

Amidžić je kazao:

"Da na izbore izađu samo opozicione partije i bošnjačke partije i isto tako znamo da u toj podjeli: Prijedor, Srebrenica, Doboj su gradovi koje bi trebali dobiti gradonačelnike iz reda bošnjačkog naroda. Takođe tu postoji pretenzija kad je u pitanju Istočno Sarajevo jer ono želi prirodno da se širi prema Sarajevu. I to je cijena da se zadrži Teslić, Ugljevik, Lopare, i da ne nabrajam bilo koja druga mjesta“

 

Ekskluzivno vam donosim detelje paketa tog dogovora:

 

  1. Da se BiH sljedeće godine vrati na Evroviziju i da je predstavlja Božo Vrećo.
  2. Da se sljedeća Parada ponosa održi u Banjaluci, umjesto u Sarajevu.
  3. Da se julijanski kalendar, zamijeni gregorijanskim ili kalendarom Milutina Milankovića.
  4. Da se ruski jezik izbaci iz obrazovanja, a ubaci bosanski.
  5. Da se ekskurzije učenika osnovnih škola obavljaju na cijeloj teritoriji BiH.
  6. Da Narodna skupština RS Gavrila Principa proglasi teroristom.
  7. Da se u Mrkonjić Gradu zvanično počne obilježavati ZAVNOBiH.
  8. Da glavne ulice u svim gradovima nose ime Josipa Broza Tita.
  9. Da besplatni broj za hitne slučajeve 112 važi na cijeloj teritoriji države.
  10. Da se banjalučki ćevap razdvoji na komade.

 

Laganje je ozbiljna stvar, pogotovo u politici i tako mu treba i pristupiti. Za razliku od svog partijskog šefa, ministar finansija i profesor na Ekonomskom fakultetu Amidžić, laže neuvjerljivo takoreći amaterski. Moraće još da poradi na tome, a evo i upustva za to.

 

Da biste uvjerljivo lagali trebate da:

  • Lažite svakodnevno i po malo.
  • Lažite jednostavno i jasno, bez komplikovanih i suvišnih detalja.
  • Laž zamaskirajte istinitim informacijama.

Lažite kao RTRS.

 

Preuzeto sa blogger.ba

Komentari
Twitter
Anketa

Da li podržavate ideju da se Dan Republike Srpske umjesto 9. januara slavi 15. februara?

Rezultati ankete
Blog