Republika Srpska

Хипо банка и на Старчевици

БAЊА ЛУКА - Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука данас је отворила нову пословницу у бањалучком насељу Старчевица. Ова пословница Хипо банке, седма у Бањој Луци, налази се на адреси угао улице Мајке Југовића и Булевара Десанке Максимовић, има корисну површину од 93 м² и запошљава 4 радника. Становницима Стaрчевице на услузи биће и 24-сатни банкомат.


МЗ Старчевица једна је од најнасељенијих мјесних заједница у граду. Убрзано се развија и гради тако да ће ова пословница Хипо банке грађанима сасвим сигурно уштедити пуно драгоцјеног времена, а и новца. Прије свега кроз богату понуду повољних кредитних и штедних производа, платних картица, услуга електронског банкарства, домаћег и међународног платног промета.

Хипо банка је припремила и посебну акцију за све нове клијенте пословнице Старчевица која ће трајати од 26. маја до 01. августа текуће године са низом поклона.

У наведеном периоду, сви нови клијенти који отворе текући рачун у пословници Старчевица добиће поклон из рекламног програма Хипо банке вриједности до
5 КМ, а за отворени штедни рачун поклон из рекламног програма вриједности до 10 КМ. Уједно, новим клијентима пословнице Страчевица банка ће одобравати своје Хипо Виса класик и Хипо Виса револвинг картице без уписнине до 30.06. ове године.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog