Republika Srpska

Хипо банка и на Старчевици

БAЊА ЛУКА - Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука данас је отворила нову пословницу у бањалучком насељу Старчевица. Ова пословница Хипо банке, седма у Бањој Луци, налази се на адреси угао улице Мајке Југовића и Булевара Десанке Максимовић, има корисну површину од 93 м² и запошљава 4 радника. Становницима Стaрчевице на услузи биће и 24-сатни банкомат.


МЗ Старчевица једна је од најнасељенијих мјесних заједница у граду. Убрзано се развија и гради тако да ће ова пословница Хипо банке грађанима сасвим сигурно уштедити пуно драгоцјеног времена, а и новца. Прије свега кроз богату понуду повољних кредитних и штедних производа, платних картица, услуга електронског банкарства, домаћег и међународног платног промета.

Хипо банка је припремила и посебну акцију за све нове клијенте пословнице Старчевица која ће трајати од 26. маја до 01. августа текуће године са низом поклона.

У наведеном периоду, сви нови клијенти који отворе текући рачун у пословници Старчевица добиће поклон из рекламног програма Хипо банке вриједности до
5 КМ, а за отворени штедни рачун поклон из рекламног програма вриједности до 10 КМ. Уједно, новим клијентима пословнице Страчевица банка ће одобравати своје Хипо Виса класик и Хипо Виса револвинг картице без уписнине до 30.06. ове године.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li podržavate ideju da se Dan Republike Srpske umjesto 9. januara slavi 15. februara?

Rezultati ankete
Blog