Društvo

Ухапшено 15 лица због продаје дроге

Полиција је jуче претресла 20 локација на подручју Зворника, Бијељине, Милића, Власенице, Тузле и Калесије и ухапсила 15 лица због препродаје дроге, док се за три лица још трага, саопштено је из кабинета директора Полиције РС.


Претреси су извршени по наредби окружних судова Бијељина и Источно Сарајево, а под надзором окружних тужилаштава из ових градова.

Пронађена су средства за паковање опојних дрога, шприцеви, медицинске таблете са наркотичким средствима, извјесна количина хероина, марихуане, методина, те више од 30 мобилних телефона, више телефонских картица, као и одређена количина барута и муниције.

Окружном тужилаштву Источно Сарајево поднесен је извјештај о почињеном кривичном дјелу против четири лица, од којих су два предата у надлежност овог тужилаштва, а за два лица се трага.

МУП РС сутра ће Окружном тужилаштву Бијељина предати извјештај о почињеном кривичном дјелу против 14 лица, као и ухапшена лица.

Припадници полиције из Зворника, уз оперативну подршку Центра јавне безбједности Бијељина и Управе криминалистичке полиције МУП-а РС, у оквиру акције "Дрина" од новембра 2009. године до данас извршили су документовање кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога (организовано улично растурање), наводи се у саопштењу директора Полиције РС.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog