Kultura

"Месив Атек" синоћ у Арени одржао одличан концерт

Сјајни британски бенд „Месив Атек“ одржао је синоћ одличан концерт у „Београдској Арени“, а око 5.000 људи је уживало у магичној музици мајстора из Бристола.


- Велико нам је задовољство што смо први пут у Београду. Хвала што сте дошли да нас видите - поздравио је публику Грент Маршал који заједно са Робертом Дел Најом предводи популарни енглески састав. Као и пре шест година на „Егзиту“ „Месив Атек“ су нам омогућили да уживамо у њиховој феноменалној комбинацији електронске музике, живих инструмената и моћних вокала Мартине Топли - Брд и Деборе Милер. Након неколико нумера са новог албума „Хелиголанд“ атмосфера је почела да се загријева уз предивну нумеру „Тиардроп“ (Teardrop) након које су услиједили велики хитови „Енџл“ (Angel) и „Сејф фром харм“ (Safe from harm).

- Да ли сте задовољни?- узвикнуо је Маршал, а публика му је узвратила громогласном вриском. У „Арени“ више нико није сједио на својим мјестима и људи су на ногама дочекали велике хитове „Анфинишд“ (Unfinished), „Симпати“ (Simpathy), „Кармакома“ (Karmacoma). Сјајан наступ „Месив Атек“ су завршили упечатљивим извођењем нумере „Атлас Еир“ (Atlas air).

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog