Vijesti

Bacio mačku na policajca

Tokom istražnih radnji kojom su pripadnici Centra javne bezbjednosti Banja Luka nastojali da identifikuju osobu koja je pobjegla sa mjesta saobraćajne nesreće, jedan službenik policije je gađan mačkom, a nakon toga uslijedio je i pokušaj fizikog napada.

Ovaj incident se desio tokom jučerašnje istrage a povodom dojavljene saobraćajne nesreće koja se desila oko 14,25 časova  u ulici Sanska u Banja Luci. U nesreći su učestvovali dotada nepoznati vozač sa nepoznatim vozilom i M.Š. sa putničkim vozilom marke ''Ford'' .

U saobraćajnoj nezgodi lake tjelesne povredezadobila je suvozač LJ.Š. Uviđaj su izvršili  policijski  službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luk

Preduzimajući aktivnosti na pronalasku drugog učesnika saobraćajne nezgode, policijski službenici su isti dan oko 16,45 časova u ulici dr Koste Krsmanovića pronašli lice LJ.Ž.  iz Banja  Luke, za koje je utvrđeno da je učestvovalo u opisanoj saobraćajnoj nezgodi.

Prilikom legitimisanja lice je počelo da vrijeđa policijske službenike upućujući im pogrdne riječi,  a zatim je bacilo mačku u lice jednom od policijskih službenika i pokušalo ga udariti (zamahnulo prema njemu desnom nogom i šakom desne ruke) čime je izvršilo  krivično djelo Napad na službeno lice pri vršenju službene dužnosti, saopšteno je iz Centra javne bezbjendosti Banja Luka.

Lice  Ž. LJ. je lišeno slobode, a u toku kriminalističke obrade utvrđeno da je počinilo i krivično djelo Nepružanje pomoći povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći jer je napustilo mjesto nezgode ne ukazavši pomoć povrijeđenom licu.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv pomenutog slijedi podnošenje izvještaj Okružnom tužilaštvu Banja Luka za navedena krivična djela.

(Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog