Vijesti

Bacio bombu na terasu lokala – jedanaestero povrijeđenih

Policijskoj stanici Kozarska Dubica prijavljeno je da je sinoć oko 00,30 časova na terasi ugostiteljskog objekta u mjestu Donja Slabinja, opština Kozarska Dubica, lice D.V. aktiviralo eksplozivnu napravu, najvjerovatnije ručnu bombu, od čije eksplozije je povređeno ukupno jedanaest lica.

autor: Frontal

„Lice D.V. je lišeno slobode u toku je kriminalistička obrada nad njim, a na licu mjesta događaja u toku je vršenje uviđaja. Lice D.V. je višestruki recidivista u izvršenju krivičnih djela nasilničkog i imovinskog kriminaliteta kao i prekršaja po javnom redu i miru i iz oblasti saobraćaja.“, saopšteno je iz MUP RS.

Svim povrijeđenim licima ukazana je medicinska pomoć  u zdravstvenim ustanovama u Kozarskoj Dubici, Gradišci i Prijedoru i niko od povrijeđenih nije zadobio tjelesne povrede opasne po život.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka, koji je naredio preduzimanje svih potrebnih mjera radi utvrđivanja činjeničnog stanja, prikupljanja dokumentacije i kompletiranja predmeta, a dalja postupanja prema licu D.V. preduzimaće se po instrukciji dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banja Luka.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog