Srđan Blagovčanin

Порно филм

Британска министарка Џеки Смит, била је принуђена поднијети оставку када су неумољиви британски медији објавили да је новцем пореских обвезника, поред осталог, плаћала порно филмове које је гледао њен муж.


Чак је и премијер Ф БиХ Неџад Бранковић, поднио оставку, таман када су сви помисли да је потуно бескрупулозан, и да нема ни минимума моралних назора.

Само наш Милорад никако да оде. Он, колико је јавности познато, није плаћао порно филмове средствима пореских обвезника, али је цијели ентитет претворио у поприште једног великог порно филма, у којем је он и сценариста и режисер и главни глумац.

Смјењивале су се афере о десетинама и стотинама милиона, које су нестале за вријеме Милорадове страховладе, а он је постајо све бахатији и непријатнији. Вјероватно је у томе тајна његовог успјеха.

Шарл де Гол је рекао да „пошто политичар никад не вјерује у оно што говори и сам се изненади када му повјерују". Тако се и наш Милорад изненадио када га је Валентин схватио озбиљно око приче о враћању надлежности на ентитет; па само што му није рекао: "Зар не видиш Валентине, да покушавам скренути пажњу ових несретника, који су ме бирали са огромног криминала, са непостојећих аутопутева и аеродрома, воћњака и кредита и ко зна чега све"?

У том циљу наш Милорад организује концерте и доводи разне звијезде, од Ленија до Брене, за сваког по нешто.

А Валентин к'о Валентин, умјесто да нашем Милораду омогући да на суду објасни све своје трикове, на којима би му и Худини позавидио, опет му пружа могућност да се представи као неки заштитник националних интереса.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog