Srđan Puhalo

Морални суноврат или зашто нико није реаговао?

Браћо Срби и сестре Србкиње,

Прије неки дан, пуних 5 минута, центром нашег лијепог и вјечног града, јер је и Република Србска вјечна, шетала су два мушкарца држећи се за руке.


И, ништа...!?

Да ли ви знате браћо и сестре да држање за руке двојице мушкарца на јавном мјесту доводи до пада наталитета за 3,8%? Да ли ви знате да држање за руке двојице мушкарца на јавном мјесту доводи до повећања броја хомосексуалаца, лезбејки, транвестита и трансродних особа за 13,5%? Математика је јасна - у наредних 15 година Република Србска ће због овог инцидента изгубити становника колико данас има општина Источни Мостар.

Својим држањем за руке они су се изругивали нашој традицији, нашим обичајима, нашем идентитету, нашој култури и нашој вјери. Свему нашем!

Али господо нису они проблем, проблем смо ми.

Ми, јер нисмо реаговали. Неки од Вас су их гледали, неки су им се смијали, али нико да смогне снаге да приђе тој заблудјелој дјеци и да им каже да су на странпутици. Па ако треба и да их мало излема. Знам рећи ћете да претјерујем, па само су се држали за руке, али тако су и црнци почели у Америци па сада Обама „коло води“. Послије држања за руке ће се почети љубити, потом скупљати у тројке (герилска тактика), а када ојачају и у веће формације да би парадирали. Онда ће рећи да су они нормални, да требају да склапају бракове, да усвајају дјецу, да пренесу још неке надлежности на ниво Босне и Херцеговине, да се одрекну нашег Дистрикта Брчко, да имају Предсједника Републике Србске. То је тактика Сороша, то је тактика Новог свјетског поретка. Они „ударају с леђа!“

Питам себе али и вас, гдје су били србски родољуби да спријече ову бласфемију нашим улицама. Гдје су србске Двери, гдје су Наши, гдје је Образ, гдје су Четници са Мањаче и навијачи који мрзе и „шибају“ друге и због мање важних ствари.

Не можемо се више ослонити ни на овлаштеног ентитетског хомофоба Рајка Васића који се „успавао“ и прећутао овај инцидент.

Браћо и сестре, не дозволите да се овим нашим моралним суновратом наслађује овај Пухало и његови ментори и финансијери. Не дозволите им да помисле да сте слабићи, да сте толерантни и да уважавате друге и другачије. Не дозволите им да помисле да сте бољи људи него што ми мислимо да јесте.

Све за Србску, образ и дупе низашта

Покрет за морални препород Србске

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog