Muzika i film

Zlatan dokazao da je Sanremo „njegov“, ali Miha bolje otpevao „Vagabonda“ (VIDEO/FOTO)

Zlatan Ibrahimović se pojavio i treće večeri Sanrema, a nakon što je ga je voditelj pitao koja je to osoba koju bi voleo da vidi pored sebe na sceni Aristona, na sceni se pojavio i Siniša Mihajlović.

Zlatan Ibrahimović se pojavio treće večeri Sanrema oko 23 sata nakon što se Amadeus, koji po drugi put vodi festival zabrinuo zbog njegovog kašnjenja. Niz stepenice je sišao ponovo uz pesmu Jutro je i objasnio gledaocima da je zakasnio zbog saobraćajne nesreće na putu ka Sanremu. Nesreća se zaista dogodila jer je i ekipa RTS-a danas boravila u Sanremu.


Zlatan je proglasio Sanremo za svoj festival

No da li je zaista tačno ono što je Zlatan ispričao ili je deo skeča, ne znamo. Naime, izjavio je da je nakon što je bio blokiran tri sata na auto-putu pomislio da neće stići do kraja festivala te je izašao iz kola i zaustavio motociklistu koji je na sreću, po Zlatanovim rečima, bio navijač Milana pa su 60 kilometara putovali na motoru.

Takođe je još jednom ponovio da je Sanremo „njegov“ festival, a na pitanje gde je juče bio s obzirom na to da se vratio u Milano jer je njegov klub igrao sa Udinezeom, Zlatan je izjavio da je bio u svojoj kući i pitao se zašto nisu došli kod njega jer „Kada Zlatan ne može da dođe, festival mora da dođe kod Zlatana“.

Amadeus se pitao gde bi svi stali na šta je Zlatan odgovorio da bi orkestar bio u hodniku, pevači u salonu, devojke iz orkestra sa Zlatanom naravno, a Akile Lauro, pevač vrlo ekscentričnog stila bi bio u garaži gde bi čuvao Zlatanove automobile jer bi se lopovi uplašili kada ga vide.

Zlatan je još jednom izazvao puno smeha orkestra koji je jedina publika trenutno u teatru Ariston zbog ekstremno strogih antikovid mera.

Oko 23:30 na sceni se pojavio i Siniša Mihajlović nakon što je Amadeus pitao Ibrahimovića koja je to osoba koju bi voleo da vidi pored sebe na sceni Aristona. Ibra je rekao: „Želeo bih da predstavim mog velikog prijatelja, velikog gladijatora, osobu koja zna šta je hrabrost, osobu koja je zaista snažna na terenu, skoro kao Zlatan, Siniša Mihajlović!“

Nastup Siniše Mihailovića i Zlatana Ibrahimovića na završnoj večeri Festivala u Sanremu

Nakon što je Amadeus Siniši rekao da je vrlo elegantan on je odgovorio da izgleda kao Džejms Bond, a kada ga je upitao da li mu se dopada njegov festival Zlatan ga je prekinuo rečima „Izvini, misliš moj festival?“ Na to je Siniša rekao „Svaki put kad smo se čuli Zlatan mi je rekao da treba da dođem na njegov festival!“.

Razgovor se nakon toga nastavio pričom o tome kako je nastalo prijateljstvo između Siniše i Ibre.

„Udario me je glavom na utakmici Juventus Inter“, rekao je Siniša. „Tada si bio sa Juventusom, ne sa mnom. Sa njim mora tako, ne možeš da mu pretiš, već moraš da ga isprovociraš“.

Nakon toga ih je Amadeus pitao kada su se pomirili, a Siniša je rekao da, kada je Ibra došao da igra za Inter, hteo je da mu vrati udarac glavom, Zlatan je rekao da je video Sinišu kako trenira u svlačionici i kako je bio jači i veći od samih igrača, a Siniša je rekao da je tako moralo biti jer je trebalo da ga se plaše.


Prijateljstvo koje je počelo udarcem u glavu

Mihajlović je rekao da zavidi Ibri na Kupu šampiona dok je Ibra rekao da je odigrao oko 900  utakmica i da je Siniša jedan od najjačih igrača sa kojima je igrao, kao i Maldini jer, iako je bio agresivan, bio je vrlo iskren kao i Kelini. Siniša je takođe rekao da Ibrahimović igra sa drugim igračima kao što se tata igra sa decom.

Nakon toga je Amadeus rekao da je Zlatan u životu sreo jako puno opasnih protivnika, ali i da je Siniša imao takav susret, životni susret sa opasnim protivnikom a to je bolest.

Siniša je rekao da je to opisao u svojoj knjizi, da je došlo kao grom iz vedra neba, perfidna bolest za koju je on bio ubeđen da se njemu nikada neće dogoditi, da mu se srušio svet iznenada i da je nakon nekoliko dana u kojima je bio vrlo neraspoložen podigao, napunio pozitivnom energijom i krenuo dalje. Da je od momenta kada je ušao u bolnicu bio siguran da će pobediti bolest i život mu je pokazao da je bio u pravu.


Na kraju je Miha tešio Zlatana

Amadeus je pitao Zlatana kako je on podneo vest o Sinišinoj bolesti. Ibra je rekao da nekoliko dana nije mogao da ga pozove jer nije znao šta da mu kaže te da kada ga je napokon pozvao, Siniša je bio taj koji je tešio njega a Zlatan mu je rekao da je tu za njega za sve što mu treba. Siniša se na to našalio rekavši da je bio pod lekovima te je zato tako reagovao a Ibra je dodao da mu je na sve to što on može da učini za njega Sini (tako ga naime zove) rekao da mu je potreban napadač koji može da daje golove poput Ibre. Siniša je takođe rekao da bi zaista bilo šteta da Ibra igra za Bolonju a da niko od navijača Bolonje ne može uživo da ga vidi na terenu.

Nakon toga je Amadeus pitao Sinišu da li postoji nešto što nikada nije uradio zajedno sa Ibrom a izuzetno bi voleo, na šta je Siniša odgovorio da nije baš da bi izuzetno voleo, ali pošto su na muzičkom festivalu onda je to da zapevaju zajedno jer on voli italijansku muziku i pesma koja mu se dopada je Vagabondo tj. Lutalice jer on i Zlatan jesu upravo to, pošto su stalno po „belom svetu“.


Siniša Mihailović je odabrao pesmu „Lutalice“ jer pristaje njemu i Zlatanu Ibrahimoviću

Tada je Amadeus pozvao na binu Fjorela koji je uručio cveće Siniši koje je on dao Ibri. Fjorelo je njih četvoro kao bend nazvao „Aba“ jer su oni Šveđani a Zlatan je rođen u toj zemlji i pitao ga je da li ih poznaje. Ibra je u svom stilu odgovorio da ih ne zna, ali da oni njega sigurno znaju.

Tako su na trenutak Siniša Mihajlović, Zlatan Ibrahimović, Amadeus i Fjorelo postali „Abadeus“ i zapevali. Doduše najviše je pevao Fjorelo ali su se na refrenu svi raspevali. Ibra koji je visok 195, dominirao je na sceni.

Tako je proteklo treće veče Ibrinog festivala.

Sedamdeset prvi festival italijanske muzike završava se u subotu u zoni koja je od noćas postala tamno narandžasta zbog teške epidemiološke situacije, a to znači da neće raditi ni kafići ni barovi uz mnoge druge stvari koje će doživeti potpuna limitiranja a sama Italija sasvim moguće ide ka novom totalnom zaključavanju. 

 

Izvor: rts.rs
Blog