Muzika i film

Вечерас почиње емитовање нове серије "Сложна браћа"

На каналу „Суперстар“ вечерас почиње емитовање нове сезоне чувене хумористичке серије „Сложна браћа – Д некст џенерејшн“, снимљене у продукцији компаније „Телеком Србија“ и ЕТМ продукције.

Емитовање култне серије, аутора Нелета Kаралића, почиње у 21.00 часова, а друга сезона, која се емитује послије 26 година, доноси 12 нових епизода.

Епизоде се надовезују на култну сатиричну серију из деведесетих година прошлог вијека, са новим, али и старим ликовима, чије ће међусобне односе и разнолике и понекад гротескне ситуације, гледаоци пратити сваког дана од понедељка до четвртка на каналу „Суперстар“, саопштено је из Пи-ар агенције „KомуникАрт“.

Само четири дана касније, од 8. јануара, ова серија, са карактеристичним хумором припадника бивших република некадашње заједничке државе, биће емитована на ТВ „Прва“, и то суботом и недјељом од 20.00 часова.

- Изузетно сам узбуђен јер знам да је почетак емитовања серије `Сложна браћа- Д некст џенерејшн“ једна нова авантура, а ја прије сваке нове авантуре имам неку врсту треме - рекао је Kарајлић, аутор и сценариста серије.

Он каже да је, међутим, дубоко увјерен да ће публика примити нове јунаке на исти онај начин на који је примила и старе, јер и једни и други носе исту врсту шарма.

- Надам се да ће се ова нова сезона серије која сутра почиње, гледати са истим ентузијазмом и за 30 година, баш као што се са тим истим ентузијазмом гледао и онај серијал који смо снимили прије скоро четвртине вијека - истакао је Неле Kарајлић.

Нову сезону серије „Сложна браћа – Д некст џенерејшн “ чини импозантна глумачка екипа из читавог региона, предвођена Наташом Нинковић, Марком Гвером, Андријом Kузмановићем, Николом Пејаковићем, Радославом Миленковићем, Љубишом Савановићем, Миланом Kовачевићем.

Ту су и глумци Амар Ћоровић, Маја Чампар, Сергеј Трифуновић, Зоран Цвијановић, Ненад Окановић, Дарко Остојић, Мима Kараџић и други.

Kреатор и сценариста серије и овај пут је Неле Kарајлић уз Срђана Јанковића, а режију потписује Милорад Милинковић.

 

Извор: srna.rs
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog