Zanimljivosti

"Tamo daleko" u najgledanijem šou programu za Kinesku novu godinu (VIDEO)

Ambasadorka Kine u Srbiji Čen Bo objavila je na Tviteru dio novogodišnjeg programa sa kineske televizije Si-Si-Ti-Vi, u kojem je izvedena pjesma "Tamo daleko".

Pjesma "Tamo daleko" čula se u Gala večeri Festivala proljeća, novogodišnjem televizijskom spektaklu uz koji se širom svijeta dočekuje Kineska nova godina.

Ambasadorka Kine Čen Bo objavila je na Tviteru video snimak u kojem se vidi kompilacija ove pjesme u izvođenju srpskog kompozitora i pjevača Slobodana Trkulje i kineskih muzičara.

Inače, Gala Festivala proljeća, poznata i kao Si-Si-Ti-Vi novogodišnja Gala, predstavlja šou program u produkciji "Kineske medija grupe", uz koji porodice u Kini i Kinezi u inostranstvu dočekuju Lunarnu novu godinu.

Gala ima najveću publiku od svih zabavnih emisija na svijetu i Ginesov je rekorder u kategoriji najgledaniji međunarodni televizijski program.

Primjera radi, 2018. godine uz Gala šou je Kinesku novu godinu dočekalo čak milijardu gledalaca.


Ova emisija predstavlja pravi muzičkoscenski spektakl, a mnogi danas poznati izvođači su se proslavili upravo zbog učešća u njemu.

 

Izvor: rts.rs 
Twitter
Anketa

Da li će izmjene Krivičnog zakona i uvođenje krivičnog djela uvrede i klevete uticati na slobodu govora u Republici Srpskoj?

Rezultati ankete
Blog