Republika Srpska

Održan Poslovni forum “Porodične firme – stub razvoja ekonomije Republike Srpske”

Poslovni forum “Porodične firme – stub razvoja ekonomije Republike Srpske” namijenjen privrednicima iz Republike Srpske, održan je juče u Banjoj Luci.

Cilj Poslovnog foruma bio je pružanje kontinuirane edukacije, praćenje promjena i najnovijih trendova u oblasti preduzetništva, ali i upoznavanje, te razmjena iskustva i znanja uspješnih vlasnika porodičnih firmi i stručnjaka iz oblasti menadžmenta.

Poslovnom forumu su prisustvovalo više od 100 učesnika, predstavnika porodičnih firmi, opštinske uprave i institucija na nivou Republike Srpske.

Zanimljiva i korisna predavanja, održali su Dragan Močević, predavač i edukator u području porodičnih firmi na temu “Izazovi i dileme u porodičnim firmama”, Vladimir Vulić, konsultant strateškog menadžmenta na temu “Organizacione promjene” i Bojana Vranješ Čorokalo, advokatica na temu „Porodični ustav“.

Poslovni forum je završen panel diskusijom i razgovorom 1 na 2 na temu “Osnivači i nasljednici porodičnih firmi”. Gosti su bili Milenko Dakić, osnivač porodične firme, Televizije K3 i Branko Dakić, direktor u porodičnoj firmi.

Nakon panel diskusije, učesnici su imali priliku da diskutuju na teme koje ih interesuju, i usvoje korisne savjete koji se odnose na porodične firme, i njihov što uspješniji i brži razvoj. 

 
Izvor: porodicnefirme.com 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog