Banja Luka

Почиње “Бањалучка зима”

“Бањалучка зима” у град на Врбасу доноси праву чаролију, али и сјајан програм у којем ће посјетиоци моћи да уживају већ од данас.

Уз богату гастрономску понуду у прекрасном амбијенту парка “Петар Кочић” од 19 часова наступиће Андреј Пуцаревић.

- У суботу од девет часова на Тргу Крајине биће организована школа клизања, док ће малишане од 12 часова забавити аниматори, који су спремили разне спортске активности, полигоне, такмичења, плесове и балоне, док ће од 15 часова бити организоване плесно-корективне радионице. У вечерњим часовима очекује вас сјајна забава за коју ће се побринути Марко Саксофон, виолина и ди-џеј - саопштили су из Градске управе.

Додали су да се најмлађи школи клизања могу придружити и у недјељу, од девет часова, док ће од 12 часова бити организована креативна радионица за дјецу. Недјеља је резервисана за свечано отварање “Зимзобала”, које посјетиоце очекује од 19 часова уз музички и забавни програм, пуштање лампиона, виле и вилењаке, али и мноштво поклона које ће малишанима донијети Дјед Мраз.

- Мноштво лампица, новогодишње јелке, прекрасне декорације и посебно уређена кућица Дједа Мраза у парку “Петар Кочић” само су мали дио чаролије припремљене за зимске празнике у граду те не пропустите прилику да будете дио још једне зимске бајке - додали су из Градске управе.

 

Фото: Град Бањалука
Извор: glassrpske.com 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog