Kultura

Ове године Егзит камп на Петроварадинској ади

 НОВИ САД - Камп музичког фестивала ''Егзит'' у Новом Саду због безбједносних разлога биће ове године смјештен на Петроварадинској ади, на десној обали Дунава, рекао је портпарол новосадског Јавног предузећа ''Зеленило'' Иван Ножинић.



Ножинић је рекао да је због погибије Јелене Матић из Параћина у ''Егзитовом'' кампу прошле године код новосадског Филозофског факултета, када се велика грана срушила на шатор у коме је спавала, камп ове године премјештен на много безбједнију локацију на Петроварадинској ади.

Он је додао да је договор о новој локацији кампа постигнут с Удружењем ''Егзит''.

"Постоје реалне шансе да камп `Егзита` на Петроварадинској ади буде трајно решење за смештај бројних гостију из земље и иностранства. Осим што је безбеднији од старог кампа, он је и ближи Петроварадинској тврђави, где се одржава фестивал. Имаће и сав могући луксуз, који је имао и камп код Филозофског факултета'', нагласио је Ножинић.

Он је констатовао да ће капије новог кампа ''Егзита'' бити отворене од 6. до 15. јула.

"Егзит", један од највећих музичких фестивала у Европи, биће одржан од 9. до 12. јула, према десетогодишњој традицији, на новосадској Петроварадинској тврђави.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog