Društvo

Фризерка силовала пљачкаша

МОСКВА - Фризерка из малог руског града Мешчовска, није се дала тако лако опљачкати. Извјесни 32-годишњи Виктор, наоружан пиштољем, ушао је у суботу 14. марта у њен фризерски салон. Преплашено особље и муштерије, сложили су се да му предају пазар и новац из новчаника.


Ипак, у тренутку када је власница радње, 28-годишња Олга, предавала пазар пљачкашу; изненада га је нокаутирала и везала му руке каблом од фена. Несрећни Виктор, није могао знати да је Олга тренирала карате.

Олга је закључала таличног пљачкаша у оставу, и рекла радницима да ће звати полицију. Но - она то није учинила!

Када су запослени отишли кући, дошла је до пљачкаша и наредила му: Скидај гаће! Пријетила је да ће га предати полицији, уколико не буде сарађивао. Након тога, Олга га је држала као заточеника три дана. Везала је Виктора за радијатор чупавим розе лисицама и дала му вијагру...

На крају је пустила пљачкаша у понедељак, 16. марта, говорећи му: Губи ми се с очију!

Виктор је отишао право у болницу, будући да су му гениталије биле повријеђене, а затим ова прича добија још неочекиванији обрт. Пљачкаш је из болнице отишао у полицију и пријавио фризерку!

Олга је била потпуно згађена, када је полиција привела.

Какво ђубре, рекла је Олга. "Јесте, имали смо однос неколико пута, али купила сам му нове фармерке, нахранила га, и чак сам му дала и 1.000 рубљи (44,26 КМ) кад је отишао.

Многим мушкарцима Виктор сигурно неће бити јасан, будући да би се већина сама пријавила да буде Олгин заточеник, поготово ако при томе добију одјећу, храну, и још нешто зараде.

Након тога, Олга је поднијела пријаву, тврдећи да је он покушао да опљачка њену радњу.

Сада обоје могу завршити у затвору. Олга за силовање, а Виктор за пљачку.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog